ÇEKSANAT YARIYIL ETKİNLİKLERİ

ÇEKSANAT YARIYIL ETKİNLİKLERİ

ÇEKSANAT'tan Yarıyıl Tatiline Özel Sanat Atölyeleri ve Etkinlikleri

 

ÇEKSANAT yarıyıl tatiline özel, çocuklar için birbirinden renkli ve eğitici atölyeler ile sanat etkinlikleri içeren zengin bir program sunuyor.

ÇEKSANAT tarafından 21 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerde çocuklar, alanında deneyimli eğitmenler eşliğinde danstan tiyatroya, müzikten resime, sinemadan öyküye hatta kendi masalını yazacakları birbirinden farklı etkinlikler ile eğlenceli vakit geçirecekler. 

Çocuklar! GKM'deki sayısız renkli atölye çalışmasına siz de katılabilirsiniz...

ÇEKSANAT'ın Görükle Kültür Merkezi'nde çocuklar için hazırladığı farklı yaş gruplarına yönelik programda "Çocuklar İçin Dans Atölyesi", "Pelin Yılmaz ile Kendi Masalını Yaz", "Müzikten Resime-Resimden Müziğe", "Öykü Dinletisi", "Yaratıcı Yazma Atölyesi" başlıklı eğlenceli ve eğitici atölyeler yer alıyor.

GKM'de eğlenceli atölyeler ile tatilin tadını çıkarırken sinema ve tiyatroya da doyacaklar...

ÇEKSANAT, atölyelerin yanı sıra Uludağ Sinema Topluluğu tarafından çocuklar için özel hazırlanan program ile ücretsiz "Sinema" gösterimleri gerçekleştirecek.

Yarıyıl tatilinde yoğun bir turne programı olan ÇEKSANAT TİYATRO ise kendi sahnesi GKM'de  "Don Quijote" ve "Hendek"  Bursa Devlet Tiyatrosu Ahmet Vefik Paşa Sahnesi'nde ise "Fırtına" oyununu sergileyecek.

Yarıyıl etkinlikleri ile ilgili detaylı bilgiye ve kontenjan ile sınırlı atölyelere kayıt için 0530 667 24 12 numaralı telefondan ve ÇEKSANAT sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.