ÇEK EV SAHİPLİĞİNDE ANLAMLI KONSER

ÇEK EV SAHİPLİĞİNDE ANLAMLI KONSER

ÇEK EV SAHİPLİĞİNDE ANLAMLI KONSER

 

Çağdaş Eğitim Kooperatifi, anlamlı bir konser organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Nilüfer Musıki Derneği tarafından organize edilen ve geliri ÇEK "Kır Çiçekleri Okusun Diye" sosyal sorumluluk projesine bağışlanan sanat müziği konseri, sanatseverleri bir araya getirdi.

 

3 Mart Eğitim Kurumları Konferans Salonu'nda 26 Mayıs'ta gerçekleştirilen etkinliğin açışında konuşan ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Alpay, son derece anlamlı bir konser organizasyonunda bir araya geldiklerini ifade ederek, "Etkinliğin gerçekleşmesi adına büyük çaba harcayan Nilüfer Musıki Derneği Başkanı sayın Aziz Sünneli ve dernek üyelerine teşekkür ederim. Bu güzel eserleri bizlerle buluşturan kıymetli şefimize, etkinliğin sunumunu gerçekleştiren sunucumuza, birbirinden değerli koro üyelerimize ve saz ekibine de gönülden teşekkürlerimi sunarım. Çağdaş Eğitim Kooperatifi olarak ev sahipliği yaptığımız bu değerli organizasyon, 'Kır Çiçekleri Okusun Diye' sosyal sorumluluk projemize destek sağlaması adına son derece anlamlı bir misyonu üstlenmiş durumda." diye konuştu.

 

Nilüfer Musıki Derneği Başkanı Aziz Sünneli de dernek olarak bugüne dek çok sayıda projeye ve sivil toplum örgütüne destek verdiklerini ifade ederek, eğitime destek olmak ve Kır Çiçeklerine katkı sağlamak adına organize ettikleri bu konserden dolayı son derece mutlu olduklarını kaydetti. 

 

Konuşmaların ardından koro şefliğini Dr. Aydın Atalay'ın ve sunuculuğunu Sebahat Mutlu'nun yaptığı konsere geçildi. Koro üyeleri ve solistler, merhum Türk Sanat Müziği bestecisi, ses sanatçısı ve söz yazarı Teoman Alpay'ın klasikleşmiş eserlerini seslendirdi. Gecenin sonunda Şef Dr. Aydın Atalay'a çiçeğini ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Alpay ve gecenin sunucusu Sebahat Mutlu'ya çiçeğini ise ÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Yılmaz takdim etti.